Home

Welkom bij het dedicated en eenvoudige veilingplatform voor goede doelen en culturele instellingen. De Nationale Benefietveiling biedt de expertise en veilige tools om additionele fondsen te werven en campagnes kracht bij te zetten! Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt om een succesvolle, eigen veiling op te zetten.

Over ons

‘Charity auctions’ zijn in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk al tijden een belangrijke inkomstenbron voor goede doelen. Geïnspireerd door diverse succesverhalen in die landen, halen de partijen achter 3FM Serious Request en Veiling TV deze nieuwe, hybride financieringsbron naar Nederland. 

Veilingen werken als een ideale activator en een goede manier om weer in contact te komen met de achterban. En ze gaan vanuit van een prachtig, menselijk principe: je helpt elkaar. De methode is dan ook niet alleen bedoeld voor grote NGO’s, maar ook kleinere, persoonlijkere stichtingen en verenigingen.

Low effort, high impact
De Nationale Benefietveiling werkt met de zogenaamde VaaS-oplossing, een simpele add-on binnen fondsenwervende campagnes. De opstartkosten zijn nihil en de methode eenvoudig, de opbrengsten hoog en de impact groot. Tevens kun je de veilingen goed combineren met de andere activiteiten die je onderneemt om fondsen te werven. Naast de geldelijke inkomsten biedt de Nationale Benefietveiling bovendien ook leads, betrokkenheid en content.