Welkom bij het dedicated en eenvoudige veilingplatform voor goede doelen en culturele instellingen. De Nationale Benefietveiling biedt de expertise en veilige tools om additionele fondsen te werven en campagnes kracht bij te zetten! Op deze website vind je alle informatie die je nodig hebt om een succesvolle, eigen veiling op te zetten.

Algemene informatie

Op deze website kun je bieden op unieke items en daarmee een goed doel steunen. Heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

Registreren
Om te bieden op een item is registratie vereist. Je maakt eenvoudig een account aan met je e-mailadres.

De veilingitems
Bij elk item staat vermeld voor welk goed doel de opbrengst bestemd is, het huidige bod en de resterende tijd.

Bieden
Vul bij een item een bedrag in en klik op "plaats bod". Het totaalbedrag wordt getoond. Klik vervolgens op "bevestig bod" en je bod is definitief. Biedingen kunnen niet ongedaan worden gemaakt en zijn bindend. Het is ook mogelijk de Nationale Benefietveiling automatisch namens jou te laten bieden op een item.

Als je ingelogd bent, zie je in het menu linksboven "Mijn biedingen". Daar vind je al jouw biedingen terug en kun je zien of je nog de hoogste bieder bent. Je kunt vervolgens een nieuw bod uitbrengen.

Betalen
Als je ingelogd bent, zie je in het menu rechtsboven "Mijn bestellingen". Daar vind je al je gekochte items. Je kunt één of meer aankopen tegelijk betalen. Je kunt betalen met iDeal of door middel van een overboeking.

Ophalen
Ben je de hoogste bieder op een item? Dan krijg je na betaling de contactgegevens van de aanbieder per e-mail, zodat het item geleverd kan worden of de belevenis kan plaatsvinden. De aanbieder krijgt ook jouw contactgegevens.